Summa summarum!

Efter påtryckningar och diverse klagomål känner jag att en liten blogg är på sin plats! Jag mår bra, jag har nu börjat nedräkningen tills den 1 nov då jag och tjejerna flyttar till Ulvåsavägen 18! Jag och manne har efter moget övervägande kommit fram till att vi ska avsluta vår tävlingssäsong för i år.

Man fungerar ju så att mycket vill ha mer och istället för att va kalasnöjd med vår första säsong i klass tre som resulterat i två cert, några hundradelar utanför hoppcertplats och en hel del nollade lopp så började jag istället tänka SM SM SM….men med säsongens springbanor har det inte varit lätt och vi har tre hopp-pinnar kvar. Så istället för att tänka fan-vi fixade inte att kvala så tänker jag på de mål jag hade för säsongen och de har vi uppnåt med råge!! Nu ska vi tävla ÖM ha kul som fasen!! Sen styr vi kosan mot Borås och grymma Anna Käll som ska drilla oss en hel dag..sedan stundar fyskoll hos Marie. Vi tar sedan agilitypaus och drar igång vinterträning efter jul igen!

Lillan har ju börjat träna lite smått…mest startprocedur och springa rakt fram…hon är så ball och jag hoppas jag kan förvalta denna galna, söta, tossiga snuttunge! Hon kampar och drar som en hel pitbull. Godis upplever jag att hon blir lite splittrad och nosig av. (finns det mer liksom!?) Vi provar oss fram för att se vad som passar fröken bäst! Hon har ju alltid varit lugn o fin vid sidan av plan men nu är hon så taggad så hon kvittrar lite o sitter o skakar…söt! MIN TUR NU! :). Vi har även hakat på en vardagslydnadskurs där jag mest vill få ut vanan med andra hundar. Hon reagerar inte på agilityraser….men alla andra som ser konstiga ut ska skällas ut. 🙂 En riktigt blandadkompott på kursen…perfekt!

Moa har hunnit med att skrämma livet ur oss…Ragnar trodde han kunde plocka svamp o gå med Moa…det gick inte. Hon va borta ca 4 h och vårt VM hopp Bea med sambo höll också på att försvinna i skogen….allt slutade lyckligt och Moa återfanns efter ett samtal med polisen hos en man och kvinna 4km därifrån som hade hittat henne under sin altan !?….slutet gott allting gott undrar hur många tårar man ska fälla över den hunden?? Tur att hon är söt emellan! 😉

Jag har även hunnit med lite ickehundiga aktiviteter såsom två vändor i stockholm med mycket fest och mys med några av de bästa!  men detta är ju en hundblogg så det går vi inte in närmre på….

nu bliré idol!

Jag älskar dessa tre…

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Anne said,

    Fin bild på dina 3 godingar. Har du spårat nåt då, eller lagt det på hyllan? kram


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: